Bränt mig på avgassystemet

Jag råkade bränna mig på avgassystemet på moppen de gör förjävligt ont. Mamma tvingade mig att sitta så här i typ 20 min..


Glömde publicera igår

Nu har alla i familjen kommit hem efter en vecka helt själv. Måste säga att de va sjukt skönt även fast jag är så mörkrädd. Vi ska nog gå ut och äta idag men är inte på mitt bästa humör för saknar Alex sjukt mycket även fast jag träffade han igår. Ska försöka göra de bästa av dagen.


just chilling

Kom nyss hem från crusingen i stan och nu är de några grabbar här som sitter och lanar och ska stanna till fredag, de är väl alltid lika trevligt med sällskap så jag inte blir helt själv hemma! 

Panik

Ligger hemma i soffan och har smått panik för jag ska sova hemma helt själv i natt och de finns inte nått värre, så nu ska jag tända alla lampor i huset och låsa alla dörren så hoppas jag att ni får en lika rolig kväll som jag...


bio med älsklingen

Nu på kvällen så har jag och älsklingen varit på ice age 4 den va grymt bra även fast de bara var vi och massa små barn så va den grym, rekomenderar den verkligen! Nu ligger vi hemma i sängen och har nyss packat klart väskan för i mon så åker vi till spjutsäl på släktträff och kommer hem på söndag. Så troligen så blir det inte nån bloggning då för de finns ingen teckning där. 
 

Stan next


Grattis söta Alma

I tisdags så firade vi Alex sötaste lillasyster Alma som fyllde 4 år! De kom en massa folk hit så blev de mat och fika!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_5007f6059606ee58c8001206.jpg" class="image">


Så söt pojkvän jag har!

Nu har äntligen älsklingen kommit hem och så kom han förbi hit och lämnade lite saker han köpt till mig. För gullig inte alla som har sån tur i livet som jag! Älskar dig gubben! Converseväska Hawks kepa Pistaschenötter (som han hade smakat lite av men vad gör de!) Så säger han att han ska köpa nått mer i mon på stan...blir ju bortskämd!


Rog next

Sitter i bilen på väg till rog där vi ska fira Lasse som fyller år! Hoppas inte de är mycket folk för ser ut som en död fisk.. Vi skulle varit därför en halv timme sen och fikat fast dom är bog vana att vi ör sena! De blir även att stanna kvar där över natten!


Dekoration

Tycker att jag har dekorerat fint på min säg kant! Nu vet vi iaf vart vi ska sova nånstans!


Packet

Jag har fått packet från Ellos med mina lakan och gardiner! Ni får så hur de blir senare när jag fixar i ordning!


Så skönt att de äntligen funkar!!

Den här underbara lilla rutan kom upp när jag satte mig vi datorn sjukt nice!


såå dålig

Jag måste säga de själv att de inte ens är kul och blogga när inte appen funkar för får ju inte in nå bilder, då känns de så onödigt! kanske får mera inspiration när Alex har kommit hem mår inte så jätte bra just nu! 7 dagar kvar!!

Från mig till dig min älskade pojkvänn

 

saknar min pojkvän

Pojken min är på Kreta och ska vara där i 2 veckor. Saknar han jätte mycket men jag hoppas att han har lite saker med sig hem till mig, hihi! Just nu sitter vi och pratar om vilken kepa han ska köpa men de går inte så bra så han får köpa vilken han tycker passar mig. Nu ska jag gå och käka jordgubbar och grädde!!

RSS 2.0