Omflyttning i stjärnrummet

Nu på morgonen kvisten har det hänt lite grejer i mitt rum. Blev så fruktansvärt irriterad på mitt rum så jag ställde ut alla saker i hallen och lät bara sängen, soffan, garderoben och en byrå va kvar. Sedan började jag mublera om, det var ganska jobbigt att byta plats på en stor soffa och säng men efter några ras utbrott funkade det. Nu är jag väl ganska nöjd vill bara ha en högre säng så blir allt precis som jag vill haha.. 





Julen i mobil bilder










21.12.13


Hemma hos Victoria innan hemfärden till mig. 

Sedan fick vi skjuts av Elias till insjön där det blev fest! Träffade även på dessa gos tjejer där.




Bästa smurf klassen!

Hade en sådan sjukt kul volleyboll tunering på lugnet som våran klass hade anådnat för hela skolan som en anslutning. Alla lag hade ett eget tema vi var smurfar (sjukt söta!!) vi vann dock inte maners tävlingen men vi kom 3a av 17 lag! 

Kvällen har spenderats med Johan, Victoria och Andres var med en stund också. Nu är vi så sjukt trötta så vi ska ta och sova. Sov så gott alla!  






En godnatt kram från oss till dig

Nu säger jag och min gosegris godnatt och sov gått så hörs vi i morgon. 


Mumsi med mammi


 

1 år sedan och vi saknar dig

Idag är det precis ett år sedan våran kära klasskamrat lämnade oss  med stor sorg. Några hade anordnat en resa till hans grav så morgonen spenderades vid hans grav, vi lämnade fina blommor och tände ljus och några tårar kom för att hedra saknade Rami. 


Lite nytt skadar inte

Nu har jag setat och jobbat på en helt ny design är lite knasigt att förstå sig på allt men man lär sig efter alla dessa år. Jag är iaf nöjd med designen än så länge men jag är inte nöjd med headern men den får duga tills vidare. Nu har jag jobbat färdigt och ska ta och sova då jag måste bli frisk.. Jag har tänk att skippa skolan i mon och sova ut så länge som möjligt då jag ska till uppsala på kvällen med mitt UF företag och vara där över natten och sedan stå på en julmarknad på lördag.

bättre en så kan det inte bli -Marilyn Monroe

 

Brev från farmor

Glad man blir när detta brev kommer i brevlådan. Sötaste farmor tyckte så synd om oss när det inte gick så bra för vårat uf företag på julmarknaden på gruvan! I helgen så väntar Uppsala och en marknad där! 


besluts ångest till nyår, hjälp mig?

Jag har en sådan sjukt stor beslutsångest. vilken av dessa två nyårsklänningar ska man ha? Båda är kostar lika mycket, båda kommer från nelly och båda är fina på sitt sett.. sjukt jobbigt! snälla hjälp mig asså!
 

"Urban project"

Funderat på att köpa dessa Urban project hur länge som helst så länge som du varit ute i butik nästan, så för 2 dagar sen så gjorde jag rycket att köpa hemma dessa godingar. Helt underbart sköna och snygga!





Waynes

Efter en ganska kort skol dag så gick jag, Ann och Jenka lite på stan innan vi satte oss och fika på Waynes. Sjukt mysiga tjejer det där!



RSS 2.0