Hittade två goa bilder i min kamera som vi tog innan Elins överraskningsfest. Charmiga på sitt sätt må jag säga!
 
 

snake blouse

 
 

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Min kväll har bestått av att kolla på favvo fimen och gråtit en lite skvätt. Gud vad jag älskar the notebook... Bästa filmen som någonsin skådats, nästan i allafall. Nu är det tagga sömn så man orkar upp till skolan i mon wohoo!!
The Notebook<3 - the-notebook Photo

25/4 14

Min dag har bestått av frukost i solen, solat, sprungit, myst med Victoria. Jag vaknade ganska tidigt idag som var hur skönt som helat då solen lyste och jag gick upp och gjorde frukost och som jag tog ut och åt. Efter frukosten Så hanns det med lite solning tills jag tog på mig spring kläderna och tog en löptur till Victoria, det blev 4,5km tills jag möttes av en gullig tjej på Segway och fick skjuts resten av biten. Vi har myst och pratat, ätit god mat osv.. I mon har vi planer på ge som ska bli super skoj men de får ni höra mer av i mon. Mun ska jag  ta och sova så jag orkar med dagen i mon. Godnatt på er! 






Grillning

Vi har haft två stycken grillkvällar irad nu med tjejerna klassen. Tycker de är så kul att vi har kommit varann så himla nära och kan göra allt med varann. Inte alltid en grupp på 5 personer kan komma överens så bra som vi gör. Glad att jag har mina så hjärtan.




Lördag den 18/4

Hade en överraskningsfest för Elin som fyllde 18 år. En sjukt lyckad kväll med mina fina tjejer! 





Me and ma sistah






Mina fina

Haft en sådan sjukt mysig kväll med mina änglar. Jag och Elin satte fjädrar i håret och kom med ballonger hem till Viktoria som har varit sjuk hur länge som helst och vi har saknat henne sååååå mycket. Vi åkte dit snackade lite sen åkte vi och handlade mat. Det blev grillat för första gången i år, hur gott va inte det? Efter maten blev det att snacka i några timmar. Det är verkligen det absolut bästa som finns att umgås med dessa två och bara snacka om allt mellan himmel och jord. Gillar verkligen dom där två! 





V-ringad

Nu tänkte jag ta och visa den där mystiska tröjan som jag snackat om så mycket. Hittade den när jag var där med Viktoria och Elin med tror jag hade provat en storlek mindre när jag testade den så den är lite stor men så får det vara, jag älskar den lika mycket för de.
 
 
 
 
 
 

Utmattad

Nu är allt så stressigt att jag inte gör nått.. Det är snart påsklov och allt ska vara klart i skolan och vad gör jag jo ligger i soffan och stirrar in i väggen. Orkar inte ta tag i något. Ska tex beställa en tröja men jag tänker att jag ska de men jag gör det aldrig för jag inte pallar då är man ganska utmattad asså.. Därför bloggandet har varit så seg för stirrandet in i väggen har tagit för mycket tid. Haha låter ganska ironiskt ska ta tag i allt nu så man kan börja lovet med gott samvete. 

Kommer komma bilder på den nya tröjan jag snackade om förut som jag glömde köpa.



Nicole

Igår kväll så åkte jag hem till min kära Nicole och myste med henne som bara vi kan göra. Idag har vi bakat tårta åt Erik som fyllt år och deras släkt kom. Nu är jag hemma och tänkte ta och städa mitt rum sedan gå ut på en behövlig Spring tur.






Borlänge/kupolen

Efter skolan så åkte jag med mamma till Borlänge för hon skulle kolla i en inredningsbutik. Sedan åkte vi till kupolen där jag hitta världens finaste tröja men jag glömde köpa den så är jäkligt arg på mig själv.. Iaf så åt vi godaste salladen! 




4/5

Övnings kör i fin Volvon 





Min fina syster

Helgen har jag spenderat med Goa människor. Speciellt med min fina unge! Haft en sådan sjukt mysig dag idag med  bruden nedanför..




2/5




1-5

Blev nominerad med den hära lägga upp en vardagsbild i 5 dGar så tänkte att jag kunde göra det här också. Tänkte bara berätta de så ni förstår vad jag håller på med. 

Dagensbild var iaf en av dom bilderna jag la upp på mig och Victoria senast! 

Min fina

Igår träffade jag äntligen min älskade lilla vic. Vi åt och fikade först innan vi gick på stan och shoppade och planerade våran lördag då vi ska ut på roligheter. Vi drog hem till henne innan jag åkte iväg på hemligheter haha. Sjukt spännande dag igår och mer spännande blir de!






RSS 2.0