natur godis

Sitter och chillar som vanligt i skolan och äter naturgodis, SÅ JÄVLA GOTT!

leopard! grrr sexii!!


3 packet 2 kvar!

De kom 3 till packet idag.


Såg ett packet på bänken när jag vaknade!

Har beställt massa saker så de va inte sista packet! Älskar packet!!! :D


Gym sen sushi!

Åkte iväg till gymmet och stötte på mamma när jag skulle åka hem så vi gick och köpte sushi sen åkte vi hem, fett skönt slapp jag sitta svettig på bussen..!


Från nitrosnowboard streetfigth i lördags



 

Brändamandlar made by me

Orkade inte åka nånstans så jag ställde mig och gjorde brändamandlar ist, de är ju sjukt mycket godare en godis så de gör inget!


arg,ledsen, irriterad, sårad

va hemma från skolan idag också så jag skulle bli helt frisk och som jag börjar att bli så jädra skön säger jag bara. Jag har setat hemma och väntat på en viss kille men han ändrar planerna i sista sekund och ska vara med sin kompis ist och sova där så jag ska va hemma själv, tänkte därför fråga mamma om hon ville åka till affären och köpa godis.. så jävla trött på de här och usch nu är de en irriterad karin som sitter här och skriver man kan ju nästan tro att tangenterna ska gå av snart..! 
 
 

hot chocolate and movie

Dricker varm choklad med grädde och kollar på ''letters from Julia'' inte så jätte bra film men den funkar när man ligger hemma och är sjuk och de enda man gör är att nysa..

förkyld

Hade den sjukt långa skoldagen idag som är till 5... men jag hade iaf nått att längta till så de gick lite snabbare för efter skolan så mötte alex upp mig så gick vi i några affärer sen så bjöd han på mat på kina bara för att gott göra mig för han gjorde några dåliga saker. Efter vi åt så gick vi och köpte chips så tjocka som vi är.. så åkte vi hem till mig och kollade på filmen Ted, vi hann inte kolla klart så jag ska kolla klart nu för jag ska ändå inte till skolan i mon för jag är fett förkyld och mår piss.
 

LIFE IS A KILLER

 
Super trött, arg, irritrad och undrar hur en människa kan vara så trög. Man undrar ju fan om de finns nån hjärna i skallen på människan. Nu har jag skrivit de och vill bara gå och sova. FUCK THIS SHIT.....
 

Nov. 11, 2012

Har myst ner mig i soffan och kolla på as grymma EMA. Wooooop woop woop woop woopa gangnam style!!!


bästa helgen

I kväll så har jag roliga planer för mig. Jag ska vara med julia, jonte och alex och mysa lite förs sen så ska vi åka till toftbyn and have some fun! Sen efter åt så ska nog alex sova hos mig eller nått så mysigt, de bästa som finns är att sova i hans famn hihi!! Får göra de i mon också värsta lyx helgen haha..!! 
 
Färgade håret i går också men de blev för rött och för mörkt..fan..
 
 

Utkast: Nov. 08, 2012

Sitter helt forever alone och väntar på att jag ska teori på idrotten om 2 timmar.. orkar inte skolan den kan bara gå och dö..

date med hone

Jag och älsklingen möttes på stan efter jag slutat kl 5 då gick vi till kina där han bjöd mig på en liten date och vi båda åt fyra smårätter. Så söt och gullig! 

coola chicas - insperation


nitbh

Detta ska jag verkligen prova att göra så sjukt jäkla snyggt, visar er senare hur det blev.
 

Mardröm

Vaknade nyss av att jag hade värsta mardrömmen och kan inte somna om nu.. Därför så kan jag väl visa min väldigt goda b&j jag köpte igår. Nu ska jag försöka sova........ Med de här inlägget så menar jag att alla ska tycka synd om mig eller nått!


military

Nått jag verkligen älskar är military stile asså så snygg men de som är konsigt är att jag inte äger ett enda plagg. Tänkte att jag skulle gå på stan och köpa lite saker jag kollat ut för ska ändå till stan och betälla klipp tid och så ska jag till trafikskolan så varför inte fixa de då också?

1-2 november

Kvällen igår va så himla kul! Jag fixade mig hemma sen åkte jag till nån Nicole kände och där va de massa människor, sen kl 10 så gick vi till gymnasiefesten på etage som va jätte kul och som dom verkligen borde göra om.

Idag så är de prick en månad till våran ettårsdag så idag är de alltså 11 månader, kvällen är inte nå planerad han ska väl va med sina kompisar så får väl äta och ha mysigt i min ensamhet!


stackars bäbis

Släppte nyss i väg älsklingen till jobbet. Gud vad jag tycker synd om han som börjar kvart i 7.. Ställde mig och gjorde en god matlåda igår iaf (ville nästan ha den själv men men man får lov att dela med sig ibland) nu ska jag sova vidare och drömma om hur synd det är om han :(


RSS 2.0