Hos bästa Mikaela igår

Hade en jätte rolig kväll igår! När jag och Victoria satt på bussen på väg till Sågmyra så va Dennis också där så vi frågade vart han skulle och han skulle till Jon och förfesta i hans "bar" så vi hänge på dit och var där i ca en timme innan vi alla tog bussen vidare till Mikaela. Kvällen fortsatte där, inget speciellt hände väl efter det. Jo gulliga Andreas och Johan kom och hämtade oss så söta och idag mår man! Jippii



Nya skönheterna har kommit hem

Beställde dessa godingar för en vecka sen kanske och dom kom igår. Så snygga och sköna fast kunde ha varit en storlek större då dom va väldigt små i storleken.. Men men hoppas att dom töjer ut sig eller nått! Men hemma är dom och glad är jag! 




Finns bara ett ord "mums"





Gårdagen i bilder (mys) (fest)





Mysigaste platsen att vakna upp på

Mysigaste platsen jag vet att vakna på är i mitt andra hem hemma hos Victoria. Det första man ser när man ta upp gardinerna är vattnet så jäkla mysigt! 




Frysta vindruvor

Jag hittade en ny hitt på internet igår och fick lov att prova.  Det enda man behöver göra är att lägga in vindruvor i frysen. Så sjukt gott kan jag lova och rekommenderar detta till alla! 


IKEA



Idag så tog vi en lite tripp till IKEA för att äta där ist för att äta i skolan. Mysigt att göra något annorlunda för en gångs skull. 

Nu kommer det hända något


Jag suger verkligen på att blogga men har hittat lite inspiration i mig själv så nu kör vi! 

Tack finaste Ann du är guld värd





Helgens två halloween fester







LEKSAND

Igår var det Leksands matchen som gällde 4-2 till Leksand! 




RSS 2.0