Typiskt mig

Känslan när man släpar sig upp ur sängen och springer till bussen och står där och väntar så kollar man på buss tidtabellen och inser att man har gått upp en timme för tidigt..! Typiskt mig..



Stress..

När hela skolan var tom så satt jag kvar och försökte få klart lite skoljobb, gick ganska bra faktiskt. Nu när UF har dragit igång så är det kanske mycket som händer samtidigt jätte svårt att ha koll på både skolan, ett företag  och mig själv.. Sitter även hemma nu och ska göra klart lite små saker som måste vara klart den här veckan. Sedan måste jag åka och hämta lite saker hos Alexander. Nu har jag fullt upp så ha en fin kväll allesammans!
 

Söndag som den ska vara

Mysigaste söndagen på länge. För första gången så kände båda jag och Victoria att vi skulle ta och hitta på någon, man gör ju aldrig de på en söndag! Så vi ringde Johan och frågade om dom ville följa med på en liten trip in i skolan och grilla. Åh nästan så blev de, jag och Victoria åkte på hennes fyrhjuling och Johan å Andreas åkte på Johans så åkte vi upp på toppen av källviksbacken och va där en stud. sen åkte vi runt lite tills vi hittade den perfekta fika platsen i skogen vid solen. När vi hade varit ut i några timmar åkte vid till aka till Victoria och badade jacuzzi! Perfekta dagen och jag gillar verkligen dom där personerna!! 






Mysig kväll

Haft en jätte mysig kväll med Julia, Alex och Jonte. Vi gick och åt på Kina först sedan gick vi vidare till bion där familjetrippen väntade, den var verkligen sjukt kul fast trodde den skulle vara lite bättre men jag rekommenderar den verkligen om man har bra humor! Nu väntar sängen då släkten kommer runt 11 på morgonen för att fira lilla mig fast jag egentligen fyller år på måndag! Men nu ska jag och katten mysa vidare sen sova nattie!





Cupcakes á la Victoria och Karin





Ostrisotto





Kokosbollar

Nu har jag kommit hem efter en kort dag i skolan. Nu blir det mys i soffan med kokosbollar och te innan kvällens bpm pass med Victoria! 


Spontan trip till Stockholm



Blev en spontan trip till Stockholm för att köpa en jacuzzi lika stor som syrran va den haha..! Nu är vi på väg hem med mcdonalds glas i knät och film i bilen.

RSS 2.0