Bake some cupcakes

Riktigt nöjd med dessa godbitar faktiskt!


Hemma i min ensamhet

Är hemma och mår illa, man vill ju inte spy i skolan om de skulle vara så.. Alex drog nyss hem han hade glömt allergi tabletterna hemma så han blev bara värre så han fick lov att dra. Nu blir de att hitta på nått kul eller inte.. Hejdå!


Hoppas han kommer

Sitter och hoppas på att min älskling ska komma och ta hand om mig i natt eftersom jag inte mår så värst bra.. Nu fick jag de lyckliga beskedet att han kommet till mig och tar han om mig! Tur man har dig! Nu ska jag ta mig en liten promenix och möta han och se om jag mår mindre dåligt efter de.


Trevlig helg med trevligt folk

Hela helgen har jag och Nicole varit själva hos henne så då har vi så klart tagit dit lite folk och igår så var vi i Roxnäs med massor med trevligt folk och så klart ska polisen komma och ta allt dom hitta..

Haha lite smått ägda allihopa!


Bal

Var och kollade på hälsinggårdens bal med lite folk sen efter tog vi cyklarna och allt alla nu hade och var ute och åkte! Nu orkar jag inte skriva mer är lite ledsen! Ha de bra herrå!


Sommar nu ju!

Tog en titt in på vädret och såg att sommaren är här nu ju! As nice, Falun levererar !


forever alone mys!

myser inne på alex rum helt själv.. han har dragit på samling. Så om en stud så ska jag börja gå mot lugnet och möta upp lite killar för att se matchen.
Hittade en söt bild på alex och alma!!

mys

halva släkten har nyss gått och nu är de bara jonas linnea och anna kvar här och vi sitter ute o ch myser och snackar lite som alltid. Älsklingen glömde sin dator här haha lite ägd där va, fast nu tjatar han att jag ska komma hem till han och lämna den..

ganska ny vaken och så..

Alex har nyss gått och jag ska gå ner och börja göra tårtor och lite annat eftersom släkten ska komma och fira sara som fyllde 18 i fredags. Så nu ska jag ta och släppa taget om mitt godis och ta mig upp ur sängen och gå ner!

myser med pojken min!

Sitter på alex farmor och farfars hotel i Rättvik och chillar med massa godis och hockey. Idag så var vi ner på rättviks marknad och vi ska väl ner dit imon med och sen så åker vi hem! puss å kram nu ska vi chilla vidare!

5 ♥

Idag så har vi varit tillsammans i 5 månader. Nu är de inte långt kvart till ett halv år,helt otroligt! Puss älskar dig mest av allt och lite till!

Epa!



Efter skolan idag så ska jag dra ner på teori i 2 timmar! snart så har man de där kortet. jag funderar på en epa och den på bilden va riktigt snygg.

RSS 2.0