Bråvalla fix



Söta rara underbara, vi taggar Bråvalla till tusen och planerar resan dit och packning hit å dit. Mycket nu som måste fixas. Vi ska bära tält, sovsäck, liggunderlag, dricka, skor, kläder, handduk, stolar, och allt annat man behöver till de! Fattar ni och åka tåg med allt de där? Vi kommer dö sedan ta oss från stationen till själva Bråvalla blir inte heller så lätt! 

Bråvalla next

Efter en dag hemma i Sverige så taggar jag fullt ut till nästa evenemang på onsdag då det blir Bråvalla. Har redan tagit ut mina outfits som jag ska ha, men dom får ni se då.










Början på en bra resa

Det är bara början men det är en bra början. Hej åh hå vad det är härligt här på Korfu i Grekland. Vi solar och badar i pool och i havet, känns som jag varit här i en evighet och ska snart packa mina väskor och åka hem i mon, men icke sa nicke här är det 6 dagar kvar i det underbara. På torsdag kommer jag ta massvis med fina bilder då vi ska till Korfus huvudstad och shoppa på mysiga marknader och gå på de mysiga gatorna. Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige! 

Här kommer ett litet urplock från resan hittills. 



Korfu - flyga och åka tåg fredag den 132

Tänkte bara sägs att de här kanske är sista grejen jag någonsin skriver då jag nu håller på och åka tåg till Arlanda och ska sedan flyga till Korfu. Som alla kanske vet så är det fredag den 13 idag och paranoid som man är så tror jag att jag kommer dö haha.. Tåg är bland de läskigaste som finns att åka och flyg störtar ju jämnt hör man ofta om. Så ja puss å kram alla fina ni utifall man inte skulle klara sig igen denna dag.   
 




Q7

Det blev en liten bil tur med Johan innan vi hämtade Viktoria igår i den sprillans nya Q7an så jäkla grym bil asså. Drömmen verkligen!  Efter detta så blev de en tur till kålgårn och hängde där med massa härliga människor.





Äntligen får jag åka båt





Buller is in the town

Äntligen är han tillbaka hos mig! Denna gulle grisen har varit hemma i Göteborg och i Tyskland på tävling utan mig. Idag kom han äntligen till fina Falun igen. 






Springa

Tog mig en springtur runt gruvan sedan hem och gjorde lite övningar sedan en liten tur till favvo stället. Satt där en stund, solade och mådde. 

Blir så sjukt avis på alla som börjar studentenveckan idag. Men nu är det bara ett år kvar på kämpa säger jag bara! 








Vitt är den nya jag

 
 
 
 

Dykning

Detta är vad man får göra på en naturlektion. Tycker vi va sjukt snygga i våra våtdräckter. Vi hade så klart på oss lufttub åh allt vad det är i den där västen man har på sig. Sjukt kul asså! 


OBEY





Gårdagen - cruising




Tanke renare

Skönaste som finns är att klättra upp för detta "berg" åh sätta sig på toppen och kolla ut på hela Falun och bara sitta där och tänka. En riktigt fin plats, även väldigt romantiskt en fin kväll som denna så hit ska jag ta min kärlek haha.. 



RSS 2.0