Smultron och Grädde

Smakade ett te som jag fick av Alexs pappa och låsas mamma, med smak smultron och grädde dr va jätte gott och de kan jag rekommendera.


Den försvunna 500 lappen..

Letat efter min 500 lapp som jag vet att jag la i fönstret men som inte ligger där längre. Jag hade litat överallt och när jag kollar i soptunnan på mitt rum jo vad ligger där? jo min 500 lapp.. Bra jobbat där Karin som slänger dina pengar! 

Tre jular på rak är inget att rekommendera

Tre jular på rak med tidiga morgonar och jobbiga ungar är då inget att rekommendera. Jag och Alex är helt slut nu kan jag säga kommer sova hur långe som helt i mon. Idag var vi iaf till farmor och farfar med pappas släkt, vi åt fikade och öppnade mer julklappar.. Jätte nöjd med alla mina julklappar som jag fått på dom här tre dagarna.
 
Måste ju säga vad jag fick av Alex, jag fick Nicki Minaj parfymen som är de enda jag önskat mig och som jag listade ut för ganska länge sen.. sen så ska jag få ett halsband med hans namn som inte hann komma som jag också har listat ut.. inge kul att va så smart som jag..stackars lilla alex! 
 
Det kommer komma massa bilder sen men jag glömde kameran hos farmor så dom kommer nog inte på ett tag..

God Jul

Har varit en lyckad jul, jätte glad över mina presenter förutom ett par mjukisbyxor som jag ska byta till ett par ljusa tycker inte om mörka..

Ätit god mat, fikat, kollat på kalle anka och på julkalendern och får inte glömma att jag har öppnat julklappar!!!

Martin skulle till Herrhagen så jag åkte med han hem till Alex och ska sova här för i mon så ska vi hem till hans låsas pappas bror eller nått sånt fattar inget.. Iaf så efter de ska vi till hans mamma och fira jul där och då blir de mer JULKLAPPAR!!!

Kommer mer bilder med bättre kvalitet från min jul sen.


Väldens sötaste julkort


Sötaste katten jag har, största ögonen


Vila i frid rami

Igår så gick en kompis i min klass bort. De kom några trårar igår när jag fick reda på de. När jag kom in i klassrummet idag så va stämningen väldigt annorlunda, de förta jag möttes av vad en gråtandes klasskamrat sedan när jag kom in i klassrummet och stämingen va inte som vanligt utan ingen pratade de var helt tyst alla kollade ner ibänken. Det stod tre ljus på hans plats, där jag brukar sitta ibland.. Sen när alla hade kommit så kom den in en präst och alla lärare och berättade lite om vad som hade hänt och så då kom tårarna igen och dom kom för hela klassen. Så orättvist att nått sånt ska hända en 16 åring, de är ingen värd. Jag har lärt mig att jag ska ta hand om mina nära och kära för en sekund senare så kan dom va borta. 

Dec. 17, 2012


Tredje advent


Mysigaste kvällen igår

Hade den mysigaste kvällen igår med dom bästa tjejerna! Vi va hemma hos Cissi och julbakade, lyssnade på musik och bara snackade om typ allt! Så himla mysiga tjejer de där! Vi har även snackat om torsdag då vi först ska till Cissi och fixa oss lite vara där med massa kompisar innan vi drar till gymnasie festen som är på torsdag. FETT TAGGAD!!

Nu sitter jag iaf och äter de vi gjorde igår och kollar på snooki and jwoww maraton, ska göra de till typ kl 5 sen så ska jag ta bussen hem till Alex och sova där i natt! Mys pys!


Grattis saga och lova på dopdagen

Varit på mina kusinbarns dop idag, tvillingarna Saga och Lova.


men ja.. FML


Outfit yeah swaag

Beställde hem två par vinter skor i förrgår och hoppas att dom ska komma snar, går ju runt i sveriges fulaste skor som jag köpte i 7an och är alldedes för stora.. kvällen planer är inga! Ska försöka få tag på en person som hatar mig för no reason, sen ska jag nog åka hem till alex när han kommit hem eller så ska jag gå ut och hitta på nått kul!!

Jävlar så kallt de ska va..

Varit på stan med älsklingen för jag måste verkligen hitta ett par vinter skor. Letat i alla butiker och på nätet och hittar inga jag vill ha, om jag hittar så är den en killsko som inte finns i min storlek.. Känner bara LYCKAT! Så jag får fortsätta traska runt i mina converse tills jag hittar nåra..! Väntar bara på att förkylningen ska komma.


ONE YEAR WHIT TRUE LOVE


RSS 2.0