Oturs dag igår..

Snacka om en lyckad dag.. Först missar jag tre bussar, så tar cykeln till fotbollsplanen ist och där får jag en stenhård fotboll rakt i ansiktet så nu har jag ett blåmärke på näsan.. Sedan när jag och Alex ska cykla hem så skjutsar han mig så ramlar jag av cykeln ner för svärdsjöbacken, och alla som vet var den är vet hur jädra fort de går när man åker där.. Har bulor på knäet och blå märken överallt, skrap märken och största blå märket på baksidan av låret! Lyckat Karin..!


Inte okej

De här är inte okej, va allvarligt de där lät.. Men seriöst suger på de här och blogga.. Blir massa uppdateringar i mon om Karins blogg humör blir lite bättre. Nu ska jag sova och ni med puss å kram nattie!!


katt mys

Har ju varit kattvakt nu i två dagar. Allt har gått fin fint förutom att jag har fått gått upp tidigt.. och har desutom en pojkvän som ska upp tidigare en mig och han kan inte hålla käften eller vara en aning tyst....!!! jag är alltså trött som tusan. Idag har även alex träning så jag är själv hemma till typ elva, får väl ta och mysa ner mig i sängen och kolla på film med katt ungarna. 
 

Victoria ♥

Hejsan på er. Jag har inte orkar varit här inne. känner att det är mycket som jag vill lägga ut men har inte orken eller tiden att göra det. Ska göra det på måndag då kommer det att komma inlägg om åre och så! Är fortfarande lite sjuk eller jag lite snorig tack för informationen säger ni då.. Helgen kommer att spenderas med världens bästa victoria, vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men kul kommer vi garanterat att ha. 

JOI

Tv 4sport 19.00 på lördag! då ska ni vara vid tvn och kolla på JOI

plågsam dag

Tjena folket jag tänkte berätta vad jag har gjort idag. Jo ni, jag har setat i en bil i nästintill 9 timmar. Nej men vi åkte hem från åre idag och vi var två bilar en helt plötsligt så lyste olielampan på andra bilen och de blev ett himla åkande hit och dit. Det hela slutade med att vi fick boxera bilen i två timmar som det igentligen ska ta men det tog "lite" längre tid eftersom vi åkte i 50.. Tänk känslan när du åkt 4 timmar i en bil och sedan ska du sitta och åka i 50! Plågsam dag och inte slut där, nu ligger jag i sängen och har världens huvudvärk och hals ont kan till och med ha lite feber.. 
 
Med detta depp inlägg så säger jag godnatt och hoppas ni mår bättre en mig.

Big Air

Vi har spenderat eftermiddagen på stan och i bowlinghallen. Jag ska inte ljuga så måste säga att jag förlorade.. Om en liten stund så ska vi ner och kolla på finalen av JOI Big Air. Vi var där och kollade på kvalet igår men vi frös så mycket så vi kollade inte klart. Men idag så har vi lärt oss av våra misstag och ska klä på oss varmt och dra dit igen och sen efter det så ska vi ut till nån klubb.
 
För er som inte vet vad det är JOI (Jon Olson Invitational) =  30 av världens bästa skidåkare tävlar om vem som kan göra det bästa big air hoppet och 16 av världens bästa alpina åkare deltar i den presigefyllda parallellslalomtävlingen.


RSS 2.0