clash of nations del1


tandläkar ångest

Fick ta mig en skön cykel tur till skolan i morse. Kanske inte gör så mycket att mitt busskort är borta trots allt. Om en timme så ska jag vara hos tandläkare.. har en sjukångest hatar tandläkaren. Men men får tänka på att morgondagen kommer bli så sjukt grym!

When I saw you I feel in love, and you smiled because you knew

Gjorde nyss mitt tal i svenska nationella måste säga att det gick helt okej. Jag var först ut så blev sjukt nervös men sjukt skönt att få de gjort nu så jag kan ta typ lov nu eller iaf glida med skoldagen idag och i mon. Ni förstår inte hur taggad jag är till helgen. Ska spendera 10 nätter i rad med min älskling förstår ni vilken lycka? Nu ska hyper glada och poetiska jag fortsätta konsentrera mig på matten puss å kram.
 
Måste tillägga att jag sitter och dricker min favvo dricka CocaCola Vanilla.

Från skidspelen i söndags

I sista sekund i söndags så åkte jag och Nicole upp till lugnet för att kolla på finalen av skidspelen. Mysig va de att stå och kolla på alla åkare medans solen gassade i ansiktet, de kallar jag livsnjutning.


Våffla


våffeldagen

Väntar på att alex ska gymma klart så kommer han hit så vi kan börja göra våfflor eftersom det är våffeldagen idag. Mysigt värre säger jag. Eftersom Alex ska komma och jag vet inte riktigt när så stannade jag hemma och avslutade mitt nationella tal jag ska ha i mon ist för att åka och cykla. Känner mig sjukt lat och kännde för att åka iväg men så är livet.. får väl umgås med min kärlek ist och mumsa i oss våfflor.
 
Lägger in en bild efter jag lagat våfflorna.

weekend

Planerna inför helgen och påsk. Ja är ganska upptagen men jag ska försöka komma ihåg att slänga in nått inlägg lite då och då. 
 
Torsdag: Slutar skolan kl12 och ska sedan 14.00 upp till lugnet på Clash of nations (längtar som fan).
 
Fredag: Ska till Clash 9.30. Ska bli så sjukt kul att se knatteracet 12.10 det är 10 st små knattar mellan 5-9 som ska åka samma bana som de stora, spänande de går ju inte att missa.
 
Lördag: På lördag morgon så åker jag och alex upp till hans farmor och farfar i rättvik och stannar där över dagen. Vi hade velat sovit kvar med de gick inte för vi ska bort tidigt på söndagen.
 
Söndag: ÅRE!!! Ja på söndag 9-10 så åker vi till åre och denna gång så följer Alex också med. Vi blir där en vecka. Taggad till tusen.

oz the great and powerful

I fredags så tog jag och Alex och ängnade all vår tid tillsammans. Mycket skönt och väldigt behövligt. Vi började att gör hemgjord pizza med alex mamma sen så hade vi lite fredags mys med hans systrar tills vi åkte ner på bio. Vi såg filmen OZ ibörjan av filmen blev jag ganska rädd att jag hade valt världens dåligaste film men.. den blev bra, sjuk bra faktiskt hoppas på att de kommer en nr 2. Men rekommenderar er att se den speciellt om ni älskar lite små barnsliga filmerm och i 3D de tog filmen till en ny nivå. Ska också tillägga att de va första gången jag och alex gick på bio själva haha tog bara ett och ett halvt år.. Sjukt mysigt!
 
 

Body Pump

Fixat ännu ett till body pump pass på måbättre. Måste rekommendera att gå på BP man tränar nästintill alla muskler i kroppen och man är helt död efteråt och man får en härlig träningsvärk också som pricken över i:et. Nu ska jag ta och äta massa frukt.


love is in the air

Jag måste bara säga att vi hade en tuff helg, men som de ska vara så fixade vi de tillsammans även om de fanns olika åsikter i det hela men nu är allt bra och jag vill bara säga att jag verkligen älskar dig.

New in


Whit My Darling In Rog


Cupcake

Gjorde cupcakes för skulle prova hur dom blev. Kanske ska göra dessa till ett dop fast jag har inte riktigt bestämt mig än. Rosa och söta är dom iaf!


Hard work

Suger helt enkelt på att blogga, de kan no vi alla konstatera haha.. Tråkig som man är så kan jag ju berätta att vi hade spinning halv 9 så nu sitter jag i skolan med världens fluff hår. Va sjukt kul även fast vi inte höll på nå länge!


7 små bebisar

Är katt vakt åt Alexs systers katt! Hon fick 7 små korvar i förrgår. Fy fasen va söta dom är! Längtar tills dom blir lite större så dom iaf ser!


RSS 2.0