har fett tråkigt, haha vilket mongo jag är


Nickans place next

På väg hem till bästa Nicole, hon skulle köpa massa godis och jag har med chips så ikväll ska vi bara mysa (de som vi är bäst på haha)


snöööö!!

vaknade kl 1 kändes sjukt skönt att få sova ut och vilket nice väder de är älskar snööö. Har iaf hunnit måla mina naglar röda ville egentligen ha vinröd men hade inte de så får väl nöja mig med de jag har.. Ska iaf till alex mormor kl 4 för hon åker till panama på tisdag och hon blir borta länge men vet inte riktigt hur länge. Nu ska jag ta min feta röv och dra mig till köket och äta frulle!
 
Inte världen bästa bilder hehe men ändå!
 

sooooovvvvaaa

Bara kollat på film under kvällen och kännt allt har varit knas i kroppen idag kramp i magen, helt slö i kroppen, blodtrycksfall,svettats, fryst och nu har jag fått ont i bröstet när jag andas.. hoppas de går över till i mon så jag kan göra nått kul av första dagen på lovet. så ska ta och sova nu så de blir bättre nattie!!

Oct. 24, 2012

Glömde lägga upp bilden i förra inlägget så jag kunde frästa er lite!


Så himla gott!

Va sugen på nått så ställde mig och gjorde chokladbollar!


Oct. 24, 2012

Lediga i dag från skolan så sjuk jävla skön eftersom de är idag vi går till 5, fast jag ska ha utvecklingssamtal kl 4 men ändå!

chillar

Hade ingen lektion nu på morgonen så nu sitter hela klassen och chillar för alla är klara med allt! aa kulit inlägg men aja :)

Jersey shore

Kommer sitta bänkad framför tvn hela kvällen efter som de är 3st Jersey shore avsnitt i rad!!! Nya säsongen och sista... :'( börjar idag också! Wiieeeee love life!


Mysig dag!

Igår kom David och hans tjej Emelie och hämtade mig sen så åkte vi hem till Victoria och va där och pratade, myste, sen gjorde vi kladdkaka så vi gjorde inte nått speciellt men de va kul! Dom åkte hem till Vansbro runt 1 undra hur sent dom kom hem ..?? Jag sov iaf hos Victoria och nu är jag vaken och väntar på att skruttan ska vakna!


too day it´s my birthday

too
ay it

Jag är kär

Älskar dig så mycket även om vi har våra dåliga dag men de har alla. Älskar dig and you know it. Puss åh kram på dig min älskade pojke. Vill ha dig, Fast tyvärr så va du redan min!! Hihi love you.

I mon ska han även gör god frukost till mig efter som jag fyller år!!


lilla jag idag


nattie

Fick äntligen en lånedator! men den suger ju pung jag kommer in på allt förutom på min fb asså får ju utbrott snart. La mig iaf nyss i sängen och ska sova snart ska bara prata med min bäbis en stund. Vi har betämt att vi ska vara hela helgen eftersom jag fyller år på söndag!! WIIHIOO så vi ska hitta på massa skojiga saker! 
 
pussii puss nattie!

Victoria

Mötte upp Victoria efter skolan så vi och fikade sen så följde jag med henne hem för att se hennes nya rum, sjukt fint. Alltid lika skönt att träffas och prata ut för vi båda förstår verkligen varann helt sjukt!! Sötaste Elin!!


just chilling


NYTT

Det blev vinröda converse, blåa jackan, snygg filt och blomma åh kruka. riktigt nöjd! inte världens bästa bildkvalitet men det funkar.
 
 

10 månader

Super duper härliga månader med min prins ska gå och köpa lite saker sen men tänker inte säga vad eftersom han läser min blogg. Idag fyller även hans mamma år så igår va vi på stan och letade efter nått och de fick bli bokstäver om ni förstår vad jag menar, hon ska få ett kort till som jag gjorde igår. ska ska dit efter skolan och fika så mysigt!


RSS 2.0