Packet från Ellos

Dom nya sakerna till rummet kom för ett tag sen och jag har fått in dom i rummet och jag älskar dom helt perfekta, inte så många saker men dom gjorde stor skillnad. Jag har även kommit på lite andra ideer för att gör mitt rum så mysigt och ombonat som möjligt så att jag verkligen trivs, inte där riktigt än men snart så är allt färdigt. 
- 3st handukar (som man fick med på köpet)
- 2st stjärn kuddfodral
- 2st påslakan
Allting kommer från ELLOS
 

EASY

 
 
 

Inspiration till sovrummet

 

projekt på ge

Håller på och flytta sovrumet till ett annat rum som är mycket större. Mitt lilla projekt ska bli i stilen new england, lexington, marint, båt stilen. Jag har inte hittat på vad det riktiga namnet är så kalla det vad ni vill. Men ni förstår nog vad jag mena. Så här är sängen iaf just nu men den ska också få en make over men det kommer komma senare för jag håller på och beställer saker just nu. 
 
 

ny uppdatering av bloggen inom kort

Hej alla kära vänner. Nu är det så att jag är super slö när det kommer till och blogga men jag ska förska göra allt lite bättre genom att:
- Fixa mera bra bilder från min vardag.
- Ändra design så jag är helt nöjd och stolt över vad jag har gjort.
- Göra alla inlägg mer intresanta och inte bara slänga in ett inlägg för jag känner mig tvungen..
- Variera mina inlägg.
 
Så har jag tänkt mig att lägga upp min blogg, Sen så kanske jag inte följer allt till punkt och pricka men ja ska försöka göra mitt bästa, det är värt ett försök iaf! Jag tänkte börja ta tag i det här i mon sen så kommer det nog upp en ny design så småning om, så håll ögonen öppna!
 
 

Dance Our Tears Away

Vart har det här lovet tagit vägen seriöst.. Jag kan inte ens komma ihåg att jag har gjort något under det här lovet. Snart är skolan tillbaka och jag känner mig fortfarande skol trött, tur att man har så fina tjejer i klassen som tar hand om en i vårt och tort saknar dom rejält inte sätt någon av dom på hela 2 månader. Nu är det en vecka kvar och den tar man tag i på bästa sett genom att umgås med fina människor och dansa röven av sig haha. I kväll så ska jag göra det iaf. Ha en toppen dag puss och kram.
 

Spiderwomen

 

RSS 2.0