fuck school!!

Ikväll ska de firas för nu är jag helt klar med skolan så jävla skönt!!! Detta ska firas med victoria vi ska till falukalaset I guess! Nu är jag överglad skickade precis in den sista uppsatsen, nu kan jag pusta ut och bara leva livet så som jag är bäst på haha.. 

Sommaren är inte långt bort

Jag är nu klar med alla uppgifter som ska vara klara och har bara en kvar som ska vara klar på fredag. hur skönt känns inte detta.. Nu är de snart lov och de känns så skönt för jag är verkligen helt sjukt trött på skolan. Ska bli skönt att ha ett långt sommarlov framför sig med massa roligheter! Sitter tex nu och håller på och bestämma en dag som jag och victoria ska åka till stockholm och grönalund. Så himla kul de ska bli!
 
 
En bild ur data arkivet
 

Kan man bli mer irriterad?

Jag köpte ju en peace and love biljett för fyra dagar sen och nu så har dom gått i konkurs.. Man kanske inte heller kommer få tillbaka pengarna och de känns ju bra lägga 1500 på ingenting.. Snacka om att kasta pengarna i sjön. Tycker de är lågt av dom att inte säga till tidigare och köra värsta driven fyra dagar innnan de går i konkurs när dom vet att de inte kommer klara de..! Ganska irriterad tjej här.

Ung och dum

Grill kvällen i fredags var riktigt trevlig. Var jätte kul att träffa gamla bekanta som man inte träffat på typ 1 år. Vi grilla, Spelade kubb, grillade marshmallows på bryggan, kollade film. Så jag somnade runt halv 5 så de blev en sen men väldigt kul kväll!

Igår var de fest som gällde. Det var Elin som hade en tidig 18 års fest! Den va lite seg till en början men blev tillslut riktigt kul förutom att jag var blivit den mest förvirrade människan på denna planet..! Ryktena går och dom förvirrar mig jävligt mycket.


bra helg

Helgen är redan planerad och de ska bli så kul! På fredag så ska vi ha en lite grill mys fest hos victoria. Vi ska bjuda över några sen så ska vi bara mysa och grilla vid vattnet så vi hoppas på fint väder. På lördag så ska jag på lokalfest och även där spändera timmarna med victoria. Vi ska skaka på röven och bara glömma alla bekymmer som vi har (kan behövas). Så ska jag även försöka på mig en liten hemlis haha. Så jag ser väldigt mycket fram till helgen så hoppas tiden går fort fast inte för fort för jag har en uppsatts på 10 sidor som ska vara klar på fredag..

Livet är inte alltid en dans på rosor

Hade en mysig plugg kväll med Victoria. Vi låg och pratade om allt hur länge som helst innan vi helt plötsligt somnade. Alla borde ha en tjej kompis som förstår allt man säger och vet hur man känner hur skönt som helst. Love That girl. Ska även sova och ut på lite roligheter med denna brud idag igen! Kommer bli sjukt skoj även fast jag tänker 24/7 på en människa som jag saknar enorm och som jag så gärna skulle vilja prata med.. Livet är inte alltid en dans på rosor kan man sägen även fast jag vet att de kan bli de bara jag fick chansen att bevisa de för den.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 8-9 så jag och några kan åka och hämta upp Victoria i hosjö, ha en trevlig kväll allesammans!


Från idag

Idag måste jag på stå att de var finaste vädret på hela de här året gick i shorts och linne hela dagen hur skönt är inte de? För två veckor sen så gick man ute och halkade på is känns de som. Helt otroligt!


Min helg i 4 bilder


Memories with you is now more the past for me, life goes on without you

Denna månad blir bara värre och värre. Katterna har nu släpat in loppor in i huset så vi håller på och sanera hela huset och de är så jävla äckligt. Har funderat på att flytta hem till farmor och farfar till de här är över.. Denna mening är min vardag nu också: Memories with you is now more the past for me, life goes on without you.
 
Lånaden den av sandra passade så himmla bra så fick bara lov.

FUCK MAJ

Ska gå i idé resten av denna otursmånad, först min cykel, sen mobilen och nu min bästa vän.. Bye see ya in juni


Grattis Viktoria!

Min dag har varit gasnska seg.. Åkte upp till sjukhuste på förmiddagen för att hälsa på cissi med jennifer och viktoria kom också krya på dig gumman. Idag är det ingen vanlig dag för idag är det VIKTORIAS FÖDELSEDAG!! GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VIKTORIA HOPPAS DU HAFT EN GRUM DAG! LOVE U.
 
Morgon dagen blir inte dålig den för jag får träffa några av de bästa! Ska på gymnasiefesten i borlänge med ca hälften av tjejerna i klassen kommer bli så sjukt skoj. Innan blir det även kupolen med Elin och efter de drar vi hem till Fanny. SKOJ  LÄNGTAR! 

Yesterday


New in

Har sett och hört att ricinolja ska vara väldigt bra för håret och ska få håret att växa ca 4cm i månaden istället för 1cm. Har tänkt att testa detta nu så var in och köpte en idag på stan så får vi se hur resultatet blir. Så om ca en månad så kommer en för och efter bild på mitt hår.

Tandblekning

Har testat på tandblekning idag som man gör själv hemma. Det gick väldigt smidigt och lätt och tänderna blev faktiskt lite vitare. Har gjort 1 av 8 så det är lång väg kvar, plus att jag har en blekningpenna som man sätter på 2 gånger dagligen och räcker till ca 60st användningar. Det här tror jag kommer bli sjukt bra! Kommer bli ett sånt här '' BLING'' när jag öppnar munnen.

Värdelös valborg

Har denna sköning i öronen under tiden som jag försöker peppa lite. Gårdagen blev så förjävligt misslyckad.. kan ju säga att jag låg i sängen klockan elva och sov. Så nu längtar jag till helgen och tänker ta nya tag då.

RSS 2.0