Den perfekta alla hjärtans dag presenten till din älskling

 
Klicka HÄR för att få mer information
 
 

Nya skor

Köpte mig ett par nya låga skor idag eftersom mina gamla har gått sönder.. Fick bli ett par svarta som är standard för mig, tycker det är smidigast då de passar till precis allt. Har även skaffat mig några tröjor i dagens shopping runda med Victoria. 
 
Från Scorett 1100:-
 
 

 
 
 
 
 

BOYFRIEND JEANS

Boyfriend jeans går det att matcha dom ful? jag tycker personligen att de är det snyggaste som finns MEN jag äger inga själv, hur kan det komma sig? jo jag har för stora lår mot min midja och vader så därför så sitter dom inte som jag vill. Men alla tjejer som har dom perfekta benen ta chansen och köp in världens snyggaste boyfriend jeans.
 
Här är ett par från WS finns att köpa på nelly, dessa är helt perfekta i min smak - Marisca Pants 
 
  

Nly shoes - Iris

Ska klicka hem dessa fantastiska skor och vänta tills sommaren kommer och jag får använda dom. Det är även 50% så 149kr för dessa snyggingar är ju världens kap. 
 
 

Längdskidor

Ska åka till stångtjärn och åka skidor med mamma hon frågade så varför inte. Länge sedan man åkte någonstans för att åka längdskidor. Det är ju en super bra träning plus att de är sjukt kul när det går bra hehe annars är det ett rent helvete om de går dåligt! 



hål i öronen

Har börjat ''göra något med mig själv'' om man kan säga så. Jag har tagit några fler hål i örat (själv) haha.. jag har sett ett par jätte fina bilder som jag blivit helt kär i, jag vill också ha som dom och tänker därför göra det också.
 
Om det är någon som vet var ett liknade sköldpadda örhänge finns så skriv det gärna till mig!
 
 

Skoterkort!!

Då var skoterkortet fixat, alla rätt fick man på provet känner mig ganska stolt att äntligen ha lyckats med något här i världen. Även fast de va ganska svårt att misslyckas haha..


Spännande

Nu ska jag berätta något spännande... Okej så spännande är de inte men kul för mig är de. Jag är mitt öppe i att skaffa skoterkort och jag är klar med allt på torsdag och då hoppas jag för hela mitt hjärta att jag klarar provet som också är på torsdag! 

Nu ska jag fortsätta med plugget som är det enda denna vecka består av.. 




Skoteråkning

Blev lite skoter åkning igår på kvällen med mina fina vänner som ville muntra upp mig.. Gosarna där då! 





Nyttiga hallonbollar (superduper goda!!)



1dl havregryn
1dl hallon
1/2dl tranbär
1/4dl gojjibär
3msk kesella 

Gör så här: 

Mixa havregrynen och tranbären. Tillsätt sedan resen av ingredienserna och mixa allt. Rulla bollarna i kokosflingor.

Hur ska man göra för att ta sig till gymmet?

Den där jobbiga känslan när man nyss kom hem från skolan och man slänger sig i soffan och är helt slut. Då man egentligen hade tänkt åka och träna vad ska man göra då? jo det bästa man kan göra är att ta med sig gymsakerna direkt till skolan eller jobbet så slipper man den där sköna soffan som håller fast än. Mitt andra tips är att man sparar eller skriver ut ett gäng bilder på en sådan kropp som man vill ha så får man inspiration och viljan att  upp nå sitt mål kommer tillbaka. 
 
Det där va två snabba tips från mig hur man tar sig till gymmet lättare.
 

Inte bara för att de varit nyår..

Gym gym och mera gym. Ska ta tag i träningen nu och göra ett schema och sätta mål så jag inte bara lägger av efter 3 veckor som jag brukar göra! Gymet ligger 20m från skolan så fattar inte själv varför jag är så slö och inte går dit.. Men nu är resan igång nästa mål är -4 kilo 




Jennifers 18års fest

Första 18års festen är gjord och allt är igång nu väntas många 18års fester kan jag tro. Men den här inleddes sjukt bra faktiskt tyckte allt gick helt okej, man kan ju inte klaga när man har sina närmaste och bästa vänner på samma ställe! Mycket skratt och dans blev det, garvar bara jag tänker på natten!

Ser lite ut som om vi skulle supa ihjäl oss..


Släkten som inte ser ut att vara släkt någonstans haha..

Denna fula snopp tårta gav jag till Jennifer haha.. Tyckte jag lyckades ganska bra faktiskt och den blev nästan helt uppäten  haha..


Tvillingen Elin och 18års barnet.


New year






RSS 2.0