CraZy Zebra

 

Ny mobil nästan

Har äntligen tagit mig modet och ta bort plasten på min mobil som jag haft sen jag köpte den i oktober. De roliga är att plasten hållit hur bra som helst för dessa 10kr på dollarstore haha.. Nu ser jag vad som är på skärmen då plasten va as grumlig. 






time to sleep

 

Våffeldagen till ära




Frillan





Förändring

Vad har jag nu gjort är frågan? Jo jag har klippt av mig håret, eller iaf nästan halva håret! Mitt hår va så sjukt slitet och jag blev nästan äcklad när jag kollade på det så beställde en klipptid och nu är det borta. Fast jag har bara mig själv att skylla på eftersom jag inte skött det som jag borde. Men jag är nöjd med att ha fräscht hår men längden passar inte mig så min plan är att ta sätta i löshår, men det sliter ju också.. Får se om jag kan bli bekväm med den hära längden innan jag sätter i löshår igen. 

Bild på det nya håret kommer imon då jag inte hunnit tagit några.





Sådan kväll man behöver ibland

Efter en fartfylld fredag så blev det en mysig och behövlig lördag. Mina fina Julia och Jonte gjorde super god mat som jag och Alex fick njuta av. Sedan så chillade vi runt tills vi kom på att vi skulle bowla. Spontankväll men fina människor helt enkelt kan de bli bättre? 





Hos Vickan i fredags


Direkt efter skolan i fredag så begav alla dessa tjejer oss hem till Victoria. Vi åt super god mat och fixade oss innan resten av sällskapet kom. Sjukt rolig kväll blev det! 

Mellanmål sedan gym


Ska njuta av ett mellanmål sedan när jag är klar så åker gymkläderna på och jag ska ta mig ner till gymmet och få igång träningen på allvar igen efter ett uppehåll. 



    

Aloe Vera - golden kiwi


Fick syn på denna när jag kom in på hemköp och jag har alltid vilja smaka den så jag tog mig i kragen och köpte en. Nyss smakat den och jäklar va god den va. Rekommenderar alla att smaka denna godingen! 




God morgon

 
Hej alla godingar. Idag börjar skolan igen efter en jätte mysig helg med mina närmsta vänner, hur underbart? Jag har ett projekt arbete som måste bli klart den här veckan som handlar om rökning. Sjuka siffor om rökning när man väl kollar efter, tragiskt.. men nu ska jag bli klar med det hära ha en toppen dag!
 
 
 
 

Red lips ends with a smile

 

myskväll

Skulle egentligen ha haft ett litet möte med mitt UF företag idag men det blev inte av för jag hade ingen skjuts upp till vika så det får bli en annan helg. Nu är jag med Julia, Jonte och Alex vi har ätit mat och fikat, när julia och alex kommer hem från deras lilla bil tur så väntas det räkor och sedan massa godis å film. Ha en mysig kväll allesammans!
 

Varför äta när man kan fika

Varför äta när man kan fika var ju ett klyftigt citat av mig själv, kanske därför träningen ger sämre resultat en vad jag förväntar mig haha.. Mysig fika/mellanmål med frugan min.     



Mina fina Victoria har äntligen blivit 18år

I helgen så fyllde ingen annan mindre en  Victoria år. Helt sjukt att min finaste vän just har blivit 18år gammal kan inte fatta det själv! Jag fick även äran att planera hennes första timmars som 18 åring. Jag kan ju låta mina mobil bilder säga drt mesta. 

Det blev mat, bowling och klubb.




Guldvärt

Haft en mysig kväll hemma hos Alex, jag blev bjuden på jätte god mat och glass till efterrätt. Efter maten och vi hade umgåtts med hans familj ett tag så gav vi oss vidare till mig och efter en stund åkte vi och hämta Jonte. Jag ligger själv i syrrans rum medans dom har bombaderat min säng haha..   

Några bilder från min promenad till skolan då jag missade bussen..

Skolan dödar mig

Nu är alla dessa prov avslutade och jag är så sjukt lättad att allt är över, fast snart får man väl nya stora uppgifter.. Så sjukt trött på skolan så det finns inte. Känner bara ja de är 464 dagar kvar till studenten lycka för fulla muggar! 








Känslor på hög nivå

Idag har det varit en känslosam dag, super glad, ledsen, trött på allt, inte brytt mig om något, ångest, glad. Så har det gått runt hela dagen och jag känner mig helt slut och vill bara ta mitt mysiga täcke om mig och sova så länge jag kan. Men först så kom ju ångesten att man har ett matte prov och ett samhälls prov som man måste plugga till som är i mon..




Grattis semlan på din dag, vi älskar dig!

 

Vill ha från Michael Kors



Outfit

Skor-Nike air force byxor-crocker tröja-Gina tricot kofta-vila jacka-solo klocka-cartina väska-dondonna 

ben&jerry

Fick denna goda glass idag Alex som kom med den. En av dom nya smakerna från ben & jerry. Detta är då en frozen yogurt med hallon smak och choklad bitar, den var helt gudomlig. Smaka den!
 
 
 
 
 

sunglases

 79kr från lindex
 
 

Gamla orangeriet

Är på ett jätte mysigt café där Kajsa jobbar. Caféet är ett hälften växthus och hälften hus. Det ligger nära Naturhistoriska och heter gamla orangeriet.  Jag och Sara delade på en gudomlig morotskaka och en kladdkaka. Detta ställe rekommenderar jag till alla er ska ska besöka Stockholm.








En outfit i Stockholms regnet

Jacka-solo halsduk-bikbok tröja-Gina tricot byxor-crocker skor-Foot locker

Nike air force

Om ni undrar varför jag varit bort i någon dag så är det för jag är i Stockholm. Här i Stockholm är det full rulle, jag och min syster bor hos våran kusin Kajsa. Vi har hittills inte gjort så mycket annat än äta god mat, myst och shoppat. I mon kanske vi tar en ute kväll efter shopping rundan nummer två! 

Här är nyaste köpet och även det första.


RSS 2.0