Yesterday



Nu gäller det och snart smäller det

Jag och Viktoria fick för oss en spontan sak. Vi ska åka utomlands nästa vecka. På tisdag ska vi ta en sista minuten resa till fuerteventura. Om allt går som planerat så får vi ledigt i morgon och vi ska då springa och boka resan om den då inte är borta.. Då får vi bara hitta något annat! 




Browni

Mitt hår har fått sig en redig omvandling. Det är nu mörkbrunt och långt. Sjukt nöjd och känner mig mer som mig själv igen! 






Before the change





Glass i solen med mina girls









Bästa som finns, SPD cykling

Det absolut bästa som finns för mig just nu är att cykla. Det rensar tankarna och gör mig mycket mindre stressad. Jag försöker att cykla minst en mil om dagen. 








Mio to day


Fick sällskap på morgonen





summer is here

 
 

Mer bilder mindre text

Hejsan på er de va inte igår om man säger så! Fått skäll av många nu att jag inte bloggat nått och Victoria sa till mig nyss och jag har faktist tid nu för en gångs skull. Så tänkte då ska jag göra det också. Fick tipset att inte ha så mycket text i min blogg utan mer bilder så vi provar om det blir lättare för mig nu när jag är så sjukt stressad med skolan och allt. Så nu får ni några bilder på mig idag! 




Mikaela den Goa

Suger på de här med å blogga asså.. Men iaf ska försöka som jag alltid säger. Men men vad hände igår kväll då? Jo jag körde Robin Elias och Nicole till Mikaela. Vi va där och chillade bara, drack lite vin och dom grillade massa gott. Jag låg och sov på Robins rumpa halva kvällen sen kom Elias och joina så vi låg väl å softa i soffan bland alla.. Trötta människor, sen fick vi skjuts hem vid 3 av Sammils. 

Absolut fulaste bilderna men så får det va

RSS 2.0