Västerås --> Göteborg

Är i Västerås och lever här själv i syrrans lägenhet. Imon bär det vidare till Göteborg. Rolig text svar nej, men ligger här med 39,4 i temp å mår inte på topp. Men sushi orkade jag ändå handla.




Gidnatt

Nu ska prinsessan på ärten med dom 38,7 gradernas feber sova i sin nybäddade sängen






Rog

I rog med mamma pappa och Thilda för att fira Lasse som fyller år.




_

--
 

skrynklig kjol


 
 
 
 

Båt livet - kunde inte önskat mig nått bättre








Båt mys i Slussen

Sitter i båten å tar en fördrink innan vi ska gå vidare till Slussen där de är något gammalt band som de gamla ville höra. Sedan blir det att sova i båten igen som står i Slussen denna gång.




Kludd på benet - butterfly




today's

 
 

Take me back





Äventyr

Idag har vi fått finbesök av våran tremänning i Tyskland. Eftersom det tyska språket inte är så bra, så har engelskan fått tränats lite idag. Tillsammans med mina kusiner så har vi varit på massa äventyr. Vi var först på dössberget i bjurs och åt glass i den stekande värmen, efter de åkte vi till Staberg där lunchen väntade mycket gott va de, sedan åkte vi till bjärmsnäs där båten står så vi tog en runda och badade sedan tillbaka och nu är vi på krondiket och ska äta en god middag. 


Stan och Liseberg

Haft en fullspäckad dag i Göteborg. Vi kom fram vid kl 12 då checkade vi in och var på hotellrummet ett tag. Efter de tog vi en promenad till olerys och åt sen gick vi en vända på stan. Jag fick med mig ett par Vans som Thilda har likadana, kunde inte låta bli när jag blev helt kär i dom. Efter stan så gick vi till Liseberg och vi var där enda tills dom stängde då gick vi ut och mötte upp min saknade Nils!














Imorgon åker vi till GÖTEBORG


Är hemma hos Thilda nu och hjälper henne och packa, eller aa jag ligger i sängen och bockar av de hon har packat.. Hela natten och dagen har jag fått spenderat med henne och tre nätter till väntar. Så mysigt jag verkligen älskar den här tjejen! 

Lana Del Ray

Detta må vara den mest magiska händelsen under bråvalla, Lana Del Ray tog verkligen var enda liten människa med storm. Hennes utseende, hennes sett att vara, hennes rörelser och inte minst hennes röst. Allt var helt magiskt och detta är ett ögonblick man sent kommer att glömma. 
 
 
När denna låt kom...helt otroligt 

Bjärmsnäs

Hela dagen har kretsat kring båten och vänner. Vi har stått parkerade i bjärmsnäs hela dagen, solat, fiska som vanligt. Nu på kvällskvisten så har vi varit ett gäng och grillat, snart väntas det fika. 






fransväska

Hittade denna väska tre dagar innan jag skulle åka till bråvalla och kännde att den skulle passa perfekt. jag beställde den och höll tummarna att den skulle hinna komma och det gjorde den. 
 
 
Den fanns att köpa på missher.se men den är tyvärr slutsåld nu

Dag på sjön

För första gången i år så spenderas hela dagen och natten i vår båt. Vi var ute på sjön hela förmiddagen, vi sola, lagade mat och åkte en sväng. Sedan blev det att åka hem hämta sov kläder osv sedan tillbaka till båten. Vi kom nyss fram till torsång och har ätit sedan ska vi bege oss och hitta en sov plats. Denna dagen kan jag bara beskriva som en äkta Karin dag, båt och vatten gör mig så oerhört lycklig. 






Korfu - mobil



















Korfu - hotell

 
 

...

People will question all the good things they hear about you, but belive all the bad without a second thought
 
 

Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, ty då jag behöver det bäst




Korfu - stad

 
 
 

RSS 2.0