Me And My Love


Sep. 29, 2012

Va hos farmor och farfar en sväng idag. Hade tråkigt medans pappa fixade nått.


Mysig kväll med underbara människor

Hade en super mysig kväll med Cissi, jenka, Elin och Ann. Förs va vi och åt sen gick vi hem till Cissi och omg va fint hon bodde helt sjukt, tyvärr tog jag inga kort men ska säger dit fler gånger och då kan jag! Iaf så kollade vi får film hade girltalk you know hehe! Kvällen va jätte rolig och så klart ska en person avsluta min dag till skit.

Nu ska jag sova även fast jag inte är trött känner bara för att springa till gymmet och ta ut all min ilska men tyvärr öppnar dom 6.. Aja ska försöka Natti.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_50665aaa9606ee41a9460019.jpg" class="image">


Sep. 29, 2012

Förvirrad, ledsen, arg, förtvivlad, ånger, krossat hjärta, mår illa, min känsla går inte att beskriva du borde skämmas, du gör mig galen, du gör mig till halv igen, du kan glömma jag ska glömma, inte du längre, du tvivlar jag går sönder, du gör de du vill jag såras, du borde skämmas. Allt är borta allt är ditt fel, människan utan hjärta de är du. Du borde verkligen skämmas. Jag bygger upp du krossar. Hatet som jag vill ge dig men som jag inte kan för... Jag älskar dig och ibland gör du mig hel


Nu åker vi på en girlnight!


Halv fem på fredagar.. Sug balle

Alla som klagar på att dom går lång och har jobbiga dagar på fredag asså ni kan bara va tyst.. Halv fem på fredagar är ju värst av allt! Nu har jag sagt de!

Ska göra mig i ordning nu och kl 7 ska jag vara vid pizzerian i Galgberget för att äta med mina söta vänner och sen gå hem till Cissi och mysa! Nu måste jag skynda mig!!!


B&J cookies!

Ställde mig och provade gör b&j cookies sen så klar måste man ju göra med glass i.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_50643cf7e087c310701be406.jpg" class="image">


Sjuk

Idag va de jag som va sjuk.. Hade 39.5 graders feber, ont i huvudet och i halsen. Sov till kl 1 och efter de så har jag bara legat i soffan och väntat på Alex som är den segaste jag känner! Nu ska gå till sängs och dö där, nattii


Världens sötaste

Åkte hem till Alex efter skolan så la jag mig under täcket för jag frös så mycket så kommer pluttis och lägger sig på mig och somnar efter 5 sekunder! Så söt man får vara min gullifis!


Smoothi

Avslutar denna dag med smoothi och tv


My Sexxii boy


Hamilton 2

Var nyss och kollade på Hamilton 2 med Julia, Gidde, Julia, Jonte och Alex. Blev som typ en trippel date, inte ofta man ser de! Filmer var iaf sjuk spännande och bra även fast jag inte sett första delen så förstod man vad den handlade om.


Soon it's my birthday


Åkte hem till sjuklingen

Åkte hem till min lilla sjukling efter skolan och tog hand om han. Okej jag tog inte direkt hand om han men jag myste iaf med han. bjöd han ju på mat i två dar före han blev sjuk så vi kan ju säga att jag gjorde de! Igår bjöd jag han på sushi som jag köpte och åkte hem till han med.


Mys (förrgår)

Varit och ätit på restaurang med älsklingen.


Rolig dag igår

Hade en trevlig dag igår även fast de hade hänt lite tråkiga saker. Träffade Nicole på stan runt 3-4 vi kika lite på stan sen så tog vi lite fika på waynes. När kl va 5 så kom David, Emil och Jocke från Vansbro, Nicole åkte typ vid 7 så då var jag själv med dom medans vi väntade på Victoria som tog en evighet på sig så vi åkte lite bil och va på stan och höll på att frysa ihjäl. Så kl 10 åkte vi till krondiket så kom jag hem vid 12. Rolig dag iaf!

Glömde bort att vi va på visning på en sommarstuga!


Blir arg!

Varför måste alla snygga kläder och skor vara till killar blir så arg! Skulle ju va lite pinsamt om man såg en kille som hade samma skor eller kläder som en själv. Dessa skor hittade jag och Alex på din sko och dom är ju fett snygga! Åhh jävla kill saker..


Godmorgon

Godmorgon på er! Jag ligger fortfarande i sängen och måste gå upp nu.. Saksamma de jag skulle säga va att jag fyller år om prick en månad, så nu vet ni. Ha en toppen dag!


If my love were an ocean there would be no more land

Ritat och måste säga att jag älskar texten. Skickat den till pojkvännen för de är där den hör hemma.


Ingen skoldator..

Har glömt att säga att min skoldator gick sönder för en vecka sen, råkade spräcka skärmen, när jag skulle stänga den så låg min hörlur där och de såg väl så klart inte jag.. Så small de! Bra Karin har datorn 2 veckor sen gör sönder den..


B&j, skolfoto, epa, softa

Igår vad jag med Alex vi åkte epa till city gross och handlade b&j sen hem och myste sen ut en sväng till med epan, måste säga att jag börjar bli duktig!

Idag så hade vi skolfoto.. Hatar de!! Ful blev man också! Sen efter en timme samhäll sen slutade vi! Då mötte jag Victoria på stan så vi snacka lite och fika sen åkte jag hem! Nu ska pappa visa mig hur man slipar!


Skulle publiceras igår 12/9

Snart så ska klassen gå och kolla på bio, awesome skola asså!!!


Hämtat epan

Nu är epan på flaket och nu bär de hemåt igen!


I mon

Många planer har jag i mon! Ska först åka och kolla på Alex match mot enviken kl 2 sen hem och åka med mamma och pappa till Rättvik och hämta epan. Senare på kvällen så ska jag och Alex vara med Jonte och Julia och mysa. Nu ska jag sova puss godnatt!


kan inte göra nått..

Har varit hos anton en stund men jag känner mig så sjukt haddikapad för jag har fått fel på min rygg så kan knappt gå,resa mig, sätta mig, absolut ingenting. Måste ha massage nu! kvällen planer är inte många ska väl bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv! 

pärlan är tillbaka i familjen

Igår så va jag alex och pappa iväg till rättvik och kollade på en epa vi hittade på blocket och när vi kom dit så började pappa titta runt och då blev han fundersam om de va hans gamla epa som han byggde ihop och sålde för 30 år sen för de va delar på den som farfar hade byggt, då kom jag på att jag hade en bild i mobilen på den så kollade jag och du var de samma reg nr så nu har vi köpt tillbaka lilla pärlan så nu har jag mycket att göra här fram över. Välkommen tillbaka till familjen säger jag bara!!
 
Då och nu

9 månader tillsammans med världens bäst

Hade en rolig dag igår, var med victoria och gustav på förmiddagen sen drog vi till ggs och sen på kvällen träffade jag alex och va med han och några fler sen så drog vi hem till joel och va där en liten stund sen åkte vi hem och kollade på film fast vi va så trött så vi kollade 20 min sen sov vi! 
 
Idag så har jag och alex varit tillsammans 9 mån så i morse gjorde jag frukost på sängen men han fick lov att skynda sig hem efter de för han har match nu och jag tänkte åka dit och kolla. 
 





RSS 2.0