some shit

Igår kväll så var Alex, Filip, Johanna, Gidde, Anton, Jokim och jag ppå olerys och kollade på fotboll. Måste erkänna att jag hatar att kolla på fotboll och mest skämdes när dom satt och skrek.. men de är ju ändå roligare att vara ute och träffa vänner en att sitta hemma och tråka. Efter matchen så följde jag med alex och sov där och nu ska jag berätt hur irriterad jag blev i morse. Vi hade klockan på 07.45 men alex hade så ont efter sprutorna så han stannade hemma och jag började 9.20 så jag gick upp tio i 9 och fick stressa som fan och när jag precis ska kliva på bussen så skriver jenka att vi inte har nån tyka så vi börjar 10.30.. fast sen när jag kommer in i klassrumet så kommer de en glad nyhet, det står att vi inte har nån idrott så de va nice! Så min dag bestod av en timmes samhäll sen åkte jag hem till Älsklingen igen.
 
Ointresssant inlägg kännde jag där..
 

dear love, fuck you


Shopping

 
Blev lite spontan shopping på väg hem efter jag och älsklingen hade varit på american take away och ätit skaldjurs pizza. 

Clean

Tog nyss tag i mina gigantiska kläd högar på golvet som varit där typ hur länge som helst.. Ska ta tag i hela min garderob hör nån dag, möblera om och så.


Outfit

Har tänk att beställa leopard boddyn och skorna. hade tänkt att ha på mig nått liknande de här på festen om en månad. Sjukt snyggt tycker iaf jag, kanske inte alla som tycker haha..

In love whit a gentleman

Såg att ett litet busfrö hade lagt upp på Facebook how cute..??
Love you


Happy

Iphone 5 hörlurar
2 skal
2 klockor
Fich-eye lins 
3m lång laddar sladd
 

Christmas tomorrow

I mon kommer de ett paket till mig med massa små saker i som jag har längtat efter så länge! Känns nästan som att de är julafton i mon hihi. Nu ska en lycklig liten jag ta och sova! Nattie!

Ni får en bild som beskriver vad jag gjorde idag.


Lördags mys

Har lite lördags mys med Alex, han mormor, kusin och hans två systrar! Vi äter popcorn och kollar på ice age 3! Har ätit Alex mormors goda mat så har lite halv mat koma.


skola, gym

Kom till skolan tjogo över nio för jag skulle ha tyska men den va ju väldig värd att går på.. Vi var fyra stycken som var där så vi spelade hängagubbe i 20 min sen slutade vi. Nu ska jag ha samhäll en timme sen så slutar jag så då tänkte jag dra till gymet och ta ut mig lite. Sen blir de hem och bara plugga på som tusan..
 
 
 
 

Instagram @otkeen


 

Choklad & Frukt


Beach 2013

Kom hem från skolan och så drog jag ner till gymet och var där 1 timme och 45 min, kommer ha världens träningsvärk i benen i mon kan jag tippa på men de var ändå sjukt skönt och nu ska jag även hålla i gång träningen på riktigt! beach 2013 eller hur är de? Efter gymet så skulle mamma till twilfit så jag gick dit och hittade en bh och ett par trosor som jag köpte. halva rea priset var de också sjukt nice nu blir Alex glad haha!!

himelriket


Mys morgon

Mys morgon de blev med plättar till frukost. Sov hemma hos Alex idag för hans kusin Anna skulle sova här och de var ingen annan hemma så de blev en mys kväll här hemma. Så om en stund så ska vi gå till lugnet och bada, vi väntar bara på att Alex små systrar på 2 och 4 ska komma hem så ska dom antagligen följa med, får väl se hur de går haha!


Rihanna


Sushi med dom bästa! Elin och Cissi love you girls!


Godmorgon solstrålar

Min dag började med att jag kämpade mig upp ur sängen där jag låg å skönt i älsklingens famn.. Man måste väl även om man inte vill, jag började iaf 10.30 som vanligt och fick skynda mig lite till bussen som alltid..! Nu har jag en super jobbig svenska lektion som jag inte orkar gör nått på är sjukt trött och inte moteverad till nått. Efter skolan så ska iaf jag och Cissi gå och äta sushi super mums!!
 

En god smoothi som jag slängde ihop igår som innehåller Hallon Banan Fil Grädde super god var den!
 
 

När kärleken inte är galenskap, är den inte kärlek


Myser

Sitter hemma hos Alexs mamma och myser med Alma hans syster Hon sitter i mitt knä och håller på med nån iPad liknande sak och jag och hans mamma kollat på sagan om ringen! Vi äter chips och myser medans Alex är på etage.. så han kommer väl hem typ 1..!


rida polle

Nu ska jag och sara ut på en rid tur runt nån sjö nära stallet som tar typ en timme! vi får väl se hur länge jag står ut! Jag är sjukt häst rädd sen jag ramlade av när jag gick på ridskola men jag måste lära mig att dom är snälla för de är sjukt kul och jag saknar de fett mycket! 

julklapp från Alex "cutest ever"

Alex 

suger verkligen suger

Suger på att blogg helt serriöst! känner lust att blogg när jag inte kan eller typ 4-5 på natten.. Dessutom så är sytem kameran hos farmor för jag glömde den där vid jul smart som jag är..!

Save my day

Jenka berättade nyss att jag gärna fick komma hem till henne och kolla på film och mysa för hon fyller ju 17 år idag, Grattis tjejen!  Så jag och thilda åker dit tillsammans ungefär halv 6. Tur att jag fick nått att göra denna tråkiga och sämsta dag.. 
 
Alex dissade mig på våran 13månaders dag och åkte iväg till sälen med Joel och han kommer inte hem fören på lördag.. fuck life..!  Nu ska jag ta mig in i duschen och edan fixa mig hade gött! 

Sent inlägg

Haft en mysig dag/kväll/natt med bästa Victoria! De har inte direkt varit våran bästa dag allt har gått i mot oss de enda som blev lyckat på hela dagen var våra stuvade makaroner.. Vi har varit på mellandags rean och kollat men vi köpte bara de som inte va på rean så lyckat. Min köp, ska färga tillbaka mitt hår brunt igen efter att ha blonderat de så de blivit orange.. Puss på er nu ska vi ta och sova!


RSS 2.0