Nytt skal! Fett bling bling


10.00

Sitter på bussen på väg för en timmes lektion sen slutar jag. Värt säger jag bara! måste bara säga att busschauffören är fett skön han sitter och sjunger på raggalåtar! Haha dör lite smått!


lektion nu

Sitter i skolan och har nyss ätit mat och ska snart ha en eng lektion. De här är den drygaste dagen på hela veckan vi slutar kl 5 och när vi slutat så ska jag skynda mig hem till alex och träffa han en kort stund innan han ska på möte kl 6. Har ju inte kunnat träffa sötnosen på hela veckan så får passa på när jag kan. 

nu skola

Idag har de varit en spännande dag, jag har bytt skola och har nu börjat på ekonomi på YA. Jag trivs jätte bra här och fick inte alls samma trista kännsla som på lugnet. Klassen är stor men de är chill människor i den så de är bara toppen och vårat shema äger just nu. Idag så fick vi också vårar datorer. Nu ska jag iaf fortsätta försöka få tag på alex, ha de så bra!

Mysig helg!

Min helg har bara bestått av älsklingen! Igår kväll så åt vi kräftor hemma hos Alex med hans familj de va super mysigt. Efter maten tog vi på träningskläder och sprang hem till mig (lugnet till krondiket) de va sjukt jobbigt eftersom jag inte tränat på hela sommaren. När vi kom fram duschade vi satte på mys kläder kollade på film och myste med massa godis. Idag har vi mest spelat tv spel och chillat. Nu ligger jag i sängen och ska sova och måste säga att jag saknar han redan sjukt mycket för han är den bästa i världen, min prins! Godnatt på er!


Nu jävlar!

Nyaste köpet är ett par långa träningsbyxor och ett par träningsshorts. Nu ska här kämpas!!


Skola i mon

Kom på att alla inte förstod vad jag menade med sista dagen men de va iaf att i mon så börjar skolan och om jag ska va ärlig så är de lite nervöst med ny skola och nya människor men de här ska bli bra! Jag är klar med allting inför i mon till och med färgat håret lite mörkare men inte nån super skillnad och eftersom jag är klar på ligger jag redan i sängen och gosar. Godnatt sov gott


Sitter i bilen och väntar på pappa och de ös regnar så vi såg inte vägen när vi åkte hit och de åskan sjukt mycket känns inte så säkert att sitta med mobilen juste nu men jag har tråkigt!

Jag skulle säga att jag hade en underbar sista kväll med härliga människor och en sjukt mysig dag med min älskling! (hittade en fin baby boy dräkt när jag städade Alex garderob)


Glass med min egen gjorda kola sås


Hos Linnea

Sitter hos Linnea och chillar med massa människor men ska snart ta cykeln och cykla från hälsingberg till krondiket fett jobbigt. Men är för ledsen för att va kvar här.


Jag har så kul


kräftskiva

Runt kl8 igår så åt hela familjen ink alex och martin räkor och kräftor helt okej med första kräftorna kan man älska nått mer! de var jätte mysigt och efter vi ätit så kollade jag och alex klart på en film och myste och åt godis till sen runt kl 2 så somnade vi. 

Hemma hos Jonte på "lan"

Va hemma hos Jocke till klockan 12 sen så cyklade jag och Alex hem till Jonte på lan! Jag hade inte ätit nått idag så jag har nyss gjort nudlar till mig själv och nu sitter killarna och spelar nastyspel känns så underbart att sitta här.. Nu ska jag ta och sova på stolen fett trött!

Söt kille jag har! Tycker min frisyr va väldigt fin!


Film mys med mig själv

Ingen bloggning idag för har varit rätt upptagen med solning och en massa ;)

Iaf så nu ligger jag i sängen och kolla på high school musical 2 och har tårar i ögon för de känns som mig i några låtar och känns bra att de inte bara är jag som känner så.. Saknar min pojkvän ännu mer nu också :( snart är han hemma iaf längtar ska försöka komma på nått speciellt vi kan göra inte gjort nått sånt på länge.. Men de är så svårt när man inte har körkort eller nått sånt men får väl använda fantasin. Måste få till nått före skolan börjar, ska bli kul att vi går på samma skola iaf!!!

Min nyaste sak jag har gjort helt själv till och med ljus hållaren, känner mig rätt duktig faktiskt! A hjärta K


Förkyld..

En förkyld jag och mamma är på väg till kupolen en sväng. Jag måste ha ett par svart jeans innan jag börjar skolan. Förstår inte hur dom kan gå sönder så snabbt.. Ska även se om jag kan hitta en grå lite större tröja.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_502905cee087c34890000005.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_502905cee087c34890000005.jpg" class="image">


Ligger fortfarande i sängen vaknade nyss.. Känns inte så bra när man vaknar och kollar på klockan så är den 1, nu har man ju missat halva dan.

Dagens planer är inte så många, ska försöka fortsätta fixa till mitt rum lite och kanske senare på kvällen om sara har bestämt sig så ska vi åka till spjutsäl och va där några dar tillsammans med farmor och farfar.


Os avslutning

Sitter och kollar på os avslutningen och är så sjukt fascinerad! Allt är så himla coolt fattar inte hur man kan få till allt och hur smidigt allt går och artisterna är ju gryma! Tur att de va annars hade jag haft en tråkig kväll..


Tatto, want you


My lovely bed


pojken är på flykt igen

Alex kom till slut igår fast han va 1timme och 20 min sen.. När han kom så hade jag redan gått och lagt mig så han fick väl lov att göra detsamma. När klockan var 8 så åkte han hem för han skulle åka till öland och kommer hem på torsdag, saknar han redan.. 

Trevlig kväll va de allt nog

Såg nu att Victoria hade bloggat åt mig så gullig! Puss på dig! Iaf så har alla gått hem nu och de va en super trevlig kväll! Nu sitter jag i soffan och är helt död och väntar på att Alex ska komma snart.. Han skulle va här 12 men han och tider går inte ihop så får väl sitta och vänta ett tag till! Puss godnatt!


älskar dig

älskar dig
Hej på er! Karin bloggar inte så värst mycket, vilket jag tycker är tråkigt! Så nu gör jag ett inlägg åt henne. :):):):) Några i klassen är här hemma hos henne och vi ska äta Tacos. Men vi väntar fortfarande på några, så vi ska nog gå ut och spela en kubb vända, kul!
Sen efter alla har kommit och när vi har ätit vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det visar sig väl antar jag! Det är roligt att träffa alla igen! Har saknat min klass så mycket! Jaaa men nu ska väl jag vara lite social med alla andra! I alla fall så är Karin världens bästa vän och jag älskar henne så himla mycket! <3 Hon är även världens finaste och underbaraste tjej! Ha en toppen kväll alla Karins läsare! Pusshej / Victoria! <3

Söt bild på oss i bussen på väg till Borlänge under peace and love veckan!


Mitt liv har de lite komplicerat

Mitt liv går upp och ner på samma gång alla far åt olika håll och jag behöver andra tanker och bara glömma de som varit men de är svårt och att blogga under den tiden är de sämsta så hejdå på ett litet tag.


8 mån igår

Igår så hade jag och Alex varit tillsammans 8 mån och därför så var vi i rog dagen innan och sov där sen kom mamma och skjutsa hem oss sen så sov jag hos Alex då kollade vi på high school musical dom filmerna äger ju!


RSS 2.0