snart ska vi dra

Nu har jag åkt till Alex så snart ska vi åka, hans pappa ska bara duscha och packa eller man vet aldrig med den här släkten vi kommer nog i väg vid 5 hehe.. Men jag och Alex säger ändå hej då och ha en trevlig midsommar.

ingen bloggning i helgen..

Tyvärr så verkar blogg appen inte fungera så då kan jag inte blogga någonting i helgen för om en timme så åker jag till Rättvik med Alex och hans släkt. Om appen börjar fungera så bloggar jag så klart, annars kommer de ett långt inlägg med många bilder sen efter helgen. Ni får ha en super bra midsommar sommar allihopa!

sola är livet

Ligger ute i solen och steker i vår inte ännu vatten fyllda pool, jag hoppas på att man kan bli lite brun som man aldrig blir.. Om en stud ska mamma hjälpa mig att få i gång gräsklipparen så ska jag klippa de, sen göra mat till alex som slutar 4 och kommer hit efter de. Känner att jag skämmer bort honom lite för mycket, men vad jag man inte för den personen man älskar mest?

tagit lite kort på den sötaste i världen


Söt ego pixare

Alltid lika rolig när älsklingen haft min mobil så kollar man bilderna så ser man en söt liten egopixare


Våfflor

Jag och Alex håller på att göra lite våfflor eller måste säga att de är jag som gör de mesta som vanligt.

Idag fick jag en sovmorgon la mig 3 och vaknade 2 de va riktigt skönt att sova ut. När jag vaknade gick jag upp och skulle klippa gräset men fick inte igång gräsklipparen så de sket sig så hängde tvätt ist. Sen kom Alex vid 4 och myste med mig!


dip dye

Sitter och funderar på om man ska våga sig på nått av detta, tycker de är skit coolt!!

vilket sommarlov

Sitter helt forever alone hemma och är sjuk perfekt så här på början på sommarlovet. Alla har sommarjobb åh grejer men jag är ju så liten så jag hittar inget.. nej skaq jag fortsätta snora ner mig själv och va forever alone puss åh kram!

Myser och är sjuk

Ligger i soffan och myser med älsklingen framför lite fotboll. Måste säga att de här tar Spanien hem lätt! Själv så är man ganska sjuk och de känns ju bra när de är sista dagen i nian i mon, det känns lite sorgligt kommer sakna alla så fruktansvärt mycket men vi får se till att hitta på roliga saker på lovet! Nu ska vi kika vidare puss hej!


Från balen

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_206570508.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3136443/images/2012/pic_206570521.jpg" class="image">


Jag är en dum idiot

Jag är störd i huvudet! Sorry har inget mer att säga hoppas ni haft en bra helg har jag till nu! Hej då hör av mig när jag fått lite förstånd i mitt huvud.


mysa är livet!

varit på stan med söta victoria och handlat hårfärg som vi snart ska kladda in i hennes hår. Nu så står vi och lagar lite mat de blir de traditonella, kyckling i sås. mumms!!!! hejrå ska hjälpa henne!
Söt tjej!!

Puss love you

Blev väckt av att Alex kom smygandes in i mitt rum, underbar känsla när den man älskar mest i hela världen kommer och kryper ner bredvid en! De borde vi alla få prova.


halv år med min prins

Vaknade för en stund sen och ska snart åka och handla lite stuff sen så åker jag till min prins som troligen väntar på mig!
Ett halv år med dig din underbara sak puss Love You ♥

falu kalaset

Kom nyss hem efter den tråkig dag på falu kalaset de har aldrig varit så här lång tråkigt som i år! Åkte hem eftersom de inte var värt att vara kvar man frös bara. Så nu ska jag ta och mysa ner mig och kanske slå på en film vi får se! ha de bra. kramizz!

RSS 2.0