work it baby

 
 
 
 

BMX -Niklas- halv kast men får duga

 

beautiful friend

Jag och Alex drog ner på stan en stund idag och jag må säga vilken pudding han va (så klart han är när jag valt hans outfitt). När han skulle åka så mötte jag upp mamma på stan för att umgås lite med henne och alla vet att gå på stan med mamma lönar sig för pånkan. Fick iallafall hem 3 bhar, 2 trosor, en sport bh i coolaste färgen och jag har äntligen tagit tag och skaffat mig mina helvita höga converse gått och funderar på dom i flera månader nu så tyckte de va tid att köpa dom, de går att matcha till allt helt perfekta alltså.
 

VANS

 

Nike

Igår gjorde jag god mat och efterätt till min lilla sjuklig Victoria som visade sig ha körtelfeber.. säger bara stakars liten och krya gumman..
 
Efter en lång spring tur nu på eftermiddagen så är jag helt slut i hela kroppen, nu fattar bara thilda som ska komma och göra mig sällskap i natt. Man kan inte få de så mycket mysigare en när hon är i närheten. Vi får se vad vi hittar på det blir säkert något roligt och mysigt som alltid.
 
 
 

Mer en underbart

Haft en helt underbar dag med Thilda. Vi drog i väg till dammsjön och har varit där hela dagen. De va sjukt kallt i vattnet men de stoppade inte oss från att hoppa in, solen har lyst hela dagen och jag har definitivt bränt mig på bröstet..

Nu har jag kommit hem och nu väntar bara de roliga festligheterna med Victoria!


Kolla inte bakåt, kolla framåt

 

Red hat and glasses

 

Levis

 

live the life you love

https://cdn1.cdnme.se/3136443/7-3/pic_51dd8bf49606ee18a01b5606.jpg" class="image">


Mys är vad alla behöver

Haft en mysig hel dag med Alex, han är rätt mysig han! Nej men vi har haft de jätte mysigt med film och godis med några kramar på de, mysigare kan det ju inte blir? Kom hem runt 10 och är helt slut i både kroppen och knoppen haha.. Så nu ska jag ta och sova så jag kan göra någon nytta i mon.


Lyckan är här!

Äntligen så mår jag bra efter allt som hänt, att kunna gå vidare är nog de bästa som hänt mig! Har massa roliga planer framför mig. Redan i helgen så ska jag ut med min gamla granne som jag inte träffat på ca 9år kan ju inte bli roligare!

Nu är de bara 2 dagar kvar på jobbet sen så får jag också sommarlov jätte skönt att få sova ut..


RSS 2.0