Tips!

Köpte dessa två nagellack på city gross för bara 10 kr styck riktigt kap och dom funkade helt okej!


Nails

Satte mig och började pyssla lite med mina naglar. Klar att de ska va leopard mönster med också hehe.


Morgon mys


Insta

1. Va i Romme med nästan hela klassen i fredags. 2. Igår följde jag med Elin till stallet. 3. Gjorde världens godaste morotskaka. 4 kände mig så duktig i går när jag åt en räksallad och resten av familjen åt pizza.


End Of Story


mysig kväll som inte kan bli bättre

Mysig kväll/natt/morgon jag har framför mig. När jag slutar kl 5 så ska jag möta alex på stan så ska vi åka hem till mig och sova där för jag är helt själv hemma och de är de värsta jag vet! Så jävla rädd för att vara själv hemma!! Dont't know why, men när älsklingen kommer hit så kan de ju inte bli mysigare! 
 
 

öron orgasm

 

COLLAGE "my life by me"


fan..

Ligger i Alex säng just nu helt slut i hela kroppen känner att jag knappt orkar skriva men vad gör man inte för er? Har gått och blivit sjuk som ni kanske har insätt. Jag får typ panik när jag är sjuk för jag tycker de är en sån obehaglig känsla i hela kroppen. Måste liksom ligga under täcket och andas för att de inte ska göra cp ont i näsan, men de är bara att stå ut.. trött på detta nu! 
 
Måste ju också säga att frukosten i morse va sjukt mysig, Melissa och Marcus (Alex syster och hennes pojkvän) kom också för dom blev så avundsjuka för att vi hade blivit bjudna på frukost så dom bjöd in sig själva haha! alltid lika kul att träffa dom.  
 
Här ser ni har ett helvete ser ut, tår ögd för jag nyser stup i kvarten.
 
 
 

game and then some love

Sitter och kollar påå alex match på lugnet passar på att plugga lite också, de är andra period och dom lugger under med 1-6 inte så bra men äh vafan vad gör de? 30 åriga gubbar dom möter fan stora fläsk berg..När matchen är slut så ska vi åka till alex pappa och sova där för i mon så har vi blivit bjudna på frukost hos hans mormor. Så jädra god frukos hon gör!!!! Nu ska jag fortsätta kolla på matchen så jag inte missar alla mål. KRAMIS!
 
Gamal bild sen typ juli bjuder jag på


Fettodagen

Tråkig dag i skolan, inget speciellt har hänt. Jag är hemma och har hållt på med att göra semlor i 2 timmar nu.. drygt men så värt de om typ en timme! Fettodagen i dag ju och då jäklar ska man ju vara fet också!
 

hejsan / gidde

Det blir Olerys nu här next. ska kolla fotboll och umgås med fina vänner. Just nu är iaf Jag, Anton, Gidde och Alex hemma och mig och chill dricker lite och snart ska vi gå till bussen. puss åh kram hörs i mon! heeej /GIDDE
 

Sushi maker

På väg ner på stan nu för lite sushi handling. Jag ska alltså göra egen sushi idag ni får se hur de blir sen när jag är klar.


django-unchained

Igår kväll så var jag på bio med ett helt gäng 8st tror jag vi var. Vi såg denna film Django en helt grymt bra film. Jag hatar action och hade inte så speciellt höga förväntningar. Men den va jäkligt bra och ni måstebara se den. Fast ibland så var de lite för mycket pang pang så fick lov att kolla bort..
 
 
 
 
 
 
 
 

leopard Grrrr


in love

Som jag har velat haft den här tröjan så jävla snygg att jag inte ens bryr mig om att de är en kill tröja hehe. Ska jag va helt ärlig så tycker jag den ser ut att va lite mer fenimin om man kan uttrycka sig så. Sjukt nöjd iaf.
199kr på Carlings.
elat 

Helgen i en text

Kom nyss på mig att jag glömt bort att blogga i helgen. Har haft fullt upp eller aa de beror på hur man ser de. Fredags så va jag med saknade Victoria, den kvällen kunde ha varit så mycket bättre så vi här bestämt att göra om de en annan gång. Lördagen så vaknade jag upp bredvid min prins som kom sen på fredagen. Vi gjorde ingen ting speciellt va ute och åkte Bob och pulka, senare på kvällen blev de att äta hur mycket godis som helst och kolla på värdelösa melodifestivalen.. Vi gick och la oss runt 2 så vaknade vi runt 9?? Så skulle Sara och Martin till Aqua Nova så vi hängde på dom. Sjukt länge sen jag var där så de va kul så som jag har längtat att åka dit. När vi kom hem satte vi oss och käkade en varsin B&J så tjocka som vi är. Puss nu ska jag ta och sova!


Vi är ju rätt lika ändå!

Hittade denna bild som var från augusti när vi skulle till granny goes street haha lite muppig bild men vi är ju väldigt söta och jag tycker vi är läskigt lika.

RSS 2.0